Werkplaats

MFAUTO'S

In- en verkoop auto's

WERKPLAATS


Op de auto die u aanschaft kunnen wij ook onderhoud aanbieden. Wij werken nauw samen met Autoservice Badhoevedorp gevestigd in hetzelfde pand, waardoor korte lijnen en snelle service gewaarborgd zijn.


In de werkplaats voorzien met de laatste technologie en apparatuur zorgen de vakmannen ervoor dat de door u aangekochte auto in goede en betrouwbare conditie afgeleverd worden.


Tevens bent u voor APK, onderhoud, service en diagnose van harte welkom en worden er speciale actie tarieven berekend voor auto’s die bij ons aangekocht zijn.Diagnose


Om vakkundig te repareren en storingen snel tot een oplossing te brengen, is apparatuur, kennis en technische informatie nodig. Voor alle drie is MF Auto's de aangewezen partner.


Autoservice Badhoevedorp heeft geïnvesteerd in professionele hard- en software, zodat wij ons kunnen profileren als een professioneel diagnosecentrum.


Door kennis en ervaring van de elektronische systemen in een auto kunnen wij de meest ingewikkelde storingen snel vaststellen en oplossen.

Wat wij u kunnen bieden in ons werkplaats* Algemene Periodieke Keuringen (APK)

* Alle reparaties in eigen beheer

* Onderhoud

* Alle benodigde meest recente diagnoseapparatuur

* Airco service

* Volledig uitgeruste werkplaats

* Bandenservice

VerzekeringDe MF AUTO Polis is in veel opzichten uniek:


Zeer uitgebreide polis voor alle typen en modellen

Zeer aantrekkelijke premies

Eén contactpersoon voor autogerelateerde zaken

Gratis vervangend vervoer

De eerste 36 maanden aanschafwaarde garantie

Wij verzorgen de gehele schadeafwikkeling

Geen eigen risico bij schadeherstel bij MF AUTO'S

FinancieringFinancieren is maatwerk | MF Auto's biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Onze financiële diensten gelden voor alle aangeboden typen en modellen.

Banden en VelgenVoor al uw banden en velgen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, velgen van 17 tot 23 inch, binnen ons netwerk van exclusieve leveranciers helpen we u graag bij het zoeken naar en vinden van de door u gewenste set. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige set velgen in een andere kleur te laten spuiten.

Telefoon +31642055275

Email Info@mf-autos.nl

OPENINGSTIJDEN


Showroom 10:00 - 18:00 uur

Sloterweg  12

1171 CR Badhoevedorp


Belt u voordat u langskomt, dit is om teleurstellingen te voorkomen.

Copyright @ All Rights Reserved