Werkplaats

MFAUTO'S

In- en verkoop auto's

WERKPLAATS


Op de auto die u aanschaft kunnen wij ook onderhoud aanbieden. Wij werken nauw samen met Autoservice Badhoevedorp gevestigd in hetzelfde pand, waardoor korte lijnen en snelle service gewaarborgd zijn.


In de werkplaats voorzien met de laatste technologie en apparatuur zorgen de vakmannen ervoor dat de door u aangekochte auto in goede en betrouwbare conditie afgeleverd worden.


Tevens bent u voor APK, onderhoud, service en diagnose van harte welkom en worden er speciale actie tarieven berekend voor auto’s die bij ons aangekocht zijn.Diagnose


Om vakkundig te repareren en storingen snel tot een oplossing te brengen, is apparatuur, kennis en technische informatie nodig. Voor alle drie is MF Auto's de aangewezen partner.


Autoservice Badhoevedorp heeft geïnvesteerd in professionele hard- en software, zodat wij ons kunnen profileren als een professioneel diagnosecentrum.


Door kennis en ervaring van de elektronische systemen in een auto kunnen wij de meest ingewikkelde storingen snel vaststellen en oplossen.

Wat wij u kunnen bieden in ons werkplaats* Algemene Periodieke Keuringen (APK)

* Alle reparaties in eigen beheer

* Onderhoud

* Alle benodigde meest recente diagnoseapparatuur

* Airco service

* Volledig uitgeruste werkplaats

* Bandenservice

Telefoon +31642055275

Email Info@mf-autos.nl

OPENINGSTIJDEN


Showroom 10:00 - 18:00 uur

Sloterweg  12

1171 CR Badhoevedorp


Belt u voordat u langskomt, dit is om teleurstellingen te voorkomen.

Copyright @ All Rights Reserved